dinsdag 3 februari 2015

Nieuws.......03-02-2015

De maand januari zit er al weer op. De tijd gaat steeds sneller lijkt het wel. Afgelopen maand zijn we op stap geweest om nieuwe spullen te bekijken, in te kopen of te bestellen. De eerste cursus is inmiddels gestart en er volgen er nog meer.
Om te beginnen start er bij voldoende opgave een beginnerscursus. Meer info hierover vindt u hier. Dan is er as. zaterdag een workshop ragquilt maken. Heel leuk om te doen en....ook niet onbelangrijk, snel resutltaat. Deze cursus is ook te boeken als dagworkshop. Meer info hierover vindt u hier. Hieronder een klein ragquiltje van Tildastoffen, maar je kunt deze quilts net zo groot maken als je zelf wilt. Het ragquiltje is gemaakt van een charmpack (bundeltje van 42 voorgesneden lapjes uit de Tildacollectie). Erg handig, je kan gelijk achter je naaimachine kruipen en beginnen. We hebben behalve deze charmpack ook nog diverse andere charmpacks in ons assortiment en die zijn nu in de aanbieding tot en met 9 februari.
Nieuw in de webwinkel zijn de portemonnee- en tas beugels.

In de vorige nieuwsbrief stond het ook al, maar vanaf 16 januari j.l. kunt u een gratis kadootje mee bestellen. U vindt meer informatie bij de klantenservice . U moet deze artikelen wel zelf in uw winkelmandje laden voordat u op de bestelknop drukt. Als de bestelling eenmaal geplaatst is, gaat dit niet meer en wordt de bestelling verwerkt zoals ingevoerd. Ook als u van plan bent te komen kunt u vast een bestelling plaatsen en maakt u kans op een cadeautje.
Verder zijn we bezig om de workshops opnieuw in te delen. We gaan de workshops per tijdsduur indelen. Bij het uitwerken van de nieuwe workshops hebben we echt geprobeerd om een werkstuk af te krijgen in 1.5 uur, 3uur of 6 uur. Daarnaast is er een meerdaagse workshop. Er staat al het één en ander op de website, maar er komt de komende tijd nog meer.
Morgenochtend (1e woensdag v/d maand) is er weer de quiltbee en is de winkel daarnaast geopend. En as. zaterdag is de winkel ook geopend. U bent van harte welkom.
Veel plezier met het rondkijken.


Vriendelijke groet, Johanna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten