dinsdag 20 januari 2015

Nieuwsbrief met 15 % voorjaarskorting.....

 

WELKOM OP DE LINDEHOF

We zijn inmiddels bezig om de winkel op te ruimen en de voorjaarsspullen een nieuw plekje te geven. De eerste beurzen zijn bezocht en we hebben weer een heleboel mooie dingen gezien, besteld en ingekocht. Eén en ander is al in de webwinkel geplaatst, maar er komt nog meer.
Vanaf 16 januari j.l. kunt u een gratis kadootje mee bestellen. U vindt meer informatie bij de klantenservice . U moet deze artikelen wel zelf in uw winkelmandje laden voordat u op de bestelknop drukt. Als de bestelling eenmaal geplaatst is, gaat dit niet meer en wordt de bestelling verwerkt zoals ingevoerd.
We zijn al een tijdje bezig met het veranderen van de website. De vormgeving heeft een andere 'look' gekregen en er zijn ook weer artikelen bijgekomen. Er is o.a. een pagina 'NIEUW' aan de website toegevoegd. Dit zijn nieuwe artikelen in de winkel, maar ook artikelen die we al langer in voorraad hebben, maar nog nooit op de website waren geplaatst. Verder zijn de stoffen vanaf nu per 10 cm. te bestellen.
Al met al reden om tot morgenavond 21 januari  24.00 uur, 15 % korting te geven op alle artikelen uit de webwinkel (behalve workshops en arrangementen).
Hiervoor moet u een code invoeren.
Deze code is: voorjaar
Vul deze code wel in voordat u op de bestelknop drukt. Na die tijd is dit niet meer mogelijk.
Met het oog op Valentijnsdag hebben we een leuk doe-het-zelf stofpakketje gemaakt. U vindt het HIER.
We wensen u veel plezier bij het rondsnuffelen.
Hartelijke groet, Johanna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten