dinsdag 17 februari 2015

Nieuwbrief met korting op de rode stoffen...

WELKOM OP DE LINDEHOF


Beste allemaal,

Afgelopen week kwamen er weer allerlei leuke en naar ik hoop, interessante dingen op mijn pad waar ik jullie graag deelgenoot van wil maken.

Om te beginnen zijn er nieuwe workshops: een breiworkshop en een groenworkshop.

De breiworkshop, waarbij we gaan patchworkbreien, bestaat uit 2 zaterdagmiddagen (14 maart en 11 april van 13.30 - 15.30 uur en is niet moeilijk. Wel vinden we het fijn als je al een beetje kunt breien. Dat scheelt een hoop ;-).  De kosten bedragen € 25.00. Dit is voor 2 middagen en hierbij inbegrepen zijn ook de materiaalkosten tot € 5.00. Graag zelf breipennen met knop mee brengen nr. 2.5 of 3 en een haaknaald nr. 1.5. Hieronder een foto waar een voorbeeld op staat afgebeeld. De voorbeelden zijn ook in de winkel te bekijken. Wat de wol betreft hebben we mooie sokkenwol wat heel erg geschikt is voor deze techniek, maar er komt ook prachtig stone-washed garen binnen van Scheepjes. Is iets dikker, maar geeft zóóóó'n mooi effect.

De groenworkshop op donderdagavond 12 maart wordt weer verzorgd door Ingrid van Jade-styling. Met kerst werd er al een prachtige, stoere krans gemaakt en ook nu heeft Ingrid weer wat leuks in petto. We beginnen om 20.00 uur.Meer informatie of opgave graag per mail lindehof@hetnet.nl Deze week kwamen er leuke woondecoratiespullen binnen. Eén en ander is in de webwinkel geplaats en kun je hier bekijken.

Voor de knutselaar hebben we leuke spullen binnengekregen voor het voorjaar. Kom gerust een kijkje nemen in de winkel.

As. zaterdagochtend is er weer de Farmerswife bee. De winkel is geopend. Ook al doe je niet mee aan de bee, welkom!

Volgende week is het voorjaarsvakantie,we zijn geopend op de normale tijden d.w.z. donderdag en vrijdag van 9.00 - 16.00 uur.

Er wordt leuk gereageerd op onze kortingsakties. En daarom ook bij deze nieuwsbrief weer een kortingscode. Ditmaal voor de rode stoffen. Vul bij de bestelling code ROOD in. De 25 % korting wordt dan automatisch verrekend en is geldig tot 23 februari.  Denken jullie ook aan het kadootje wat je gratis mee kunt bestellen? De korting geldt ook in de winkel.

Het duurt nog even, maar misschien al wel vast iets om rekening mee te houden. Van 22 tot en met 25 april is er een quilttentoonstelling in Wezep. Meer info staat op de website als je op de foto klikt.

Veel plezier met rondkijken.

Hartelijke groet van de Lindehof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten