woensdag 11 maart 2015

Nieuwsbrief met voorjaarskorting

Beste allemaal,
Heerlijk, volop voorjaar. Al is het 's nachts en 's ochtends af en toe best nog wel een beetje koud, aan alles is te zien dat het voorjaarsseizoen eraan komt. Ook in de winkel zijn we er volop mee bezig.
Er zijn allerlei voorjaarsspullen binnengekomen waarmee je fijn aan de slag kunt. En wat misschien ook fijn is, we geven tot en met as. zaterdag 15 % korting op de hobby voorjaarsspullen. Neem gerust een kijkje, wie weet zit er iets bij. Om voor de korting in aanmerking te komen moet wel een code invullen bij de bestelling. Deze code is: VOORJAAR/PASEN
Verder zijn er nog wat nieuwe spullen bij gekomen, u vindt ze hier.
En denkt u ook aan de gratis kadootjes die u mee kunt bestellen?
Wie de traditie van eieren en advocaat in ere wil houden, bevelen we onze overheerlijke advocaat aan. Superzacht, net geen gele vla. Verkrijgbaar in de winkel in grote en kleine flessen. Ook leuk om als kado te geven.
Wie nog mee wil doen met de breiworkshop is van harte welkom. De workshop waarbij we gaan patchworkbreien, bestaat uit 2 zaterdagmiddagen (14 maart en 11 april van 13.30 - 15.30 uur en is niet moeilijk. Wel vinden we het fijn als je al een beetje kunt breien. Dat scheelt een hoop ;-).  De kosten bedragen € 25.00. Dit is voor 2 middagen en hierbij inbegrepen zijn ook de materiaalkosten tot € 5.00. Graag zelf breipennen met knop mee brengen nr. 2.5 of 3 en een haaknaald nr. 1.5. Hieronder een foto waar een voorbeeld op staat afgebeeld. De voorbeelden zijn ook in de winkel te bekijken. Wat de wol betreft hebben we mooie sokkenwol wat heel erg geschikt is voor deze techniek, maar er komt ook prachtig katoengaren binnen. Is iets dikker, maar geeft een heel mooi effect. De winkel is dan ook geopend.
Zaterdagochtend 21 maart is er weer Farmerswifebee. Wie mee wil doen is van harte welkom. De winkel is dan 's ochtends ook geopend.Meer info vindt u hier.
Het duurt nog even, maar misschien al wel vast iets om rekening mee te houden. Van 22 tot en met 25 april is er een quilttentoonstelling in Wezep. Meer info staat op de website als je op de foto klikt.

Veel plezier met rondkijken.

Hartelijke groet van de Lindehof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten