dinsdag 18 september 2012

AGENDA ELINE'S HUIS....

Helemaal leuk deze agenda van Eline. We gaan er 2 verloten! Doe je mee? Plaats een link op je blog en vertel in een reactie waarom je echt een agenda nodig hebt....Op 1 oktober maken we de winnaars bekend.
Groetjes, Johanna

23 opmerkingen:

 1. Hoi Johanna, met zo'n leuke give-away wil ik natuurlijk wel meedoen!
  Ik kan deze agenda heel goed gebruiken omdat ik 'gezinsmanager' ben, allerlei afspraken voor mijn zoons, mijn man, onze hond en mijzelf bij moet houden. En met die agenda kan ik natuurlijk ook tijd inplannen voor een bezoekje (of meerdere!)aan De Lindehof en tijd reserveren voor allerlei creatieve projectjes (die volgens mij ook nog in deze agenda staan....).
  Hopelijk binnenkort weer eens tijd om te komen shoppen. Linkje voor deze give-away staat in mijn blogbericht van vandaag, in de zijbalk lukt niet....
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Johanna, Ik heb een agenda nodig om alle Handwerk/Creatief evenementen en leuke plekjes in Nederland in op te schrijven, zoals een bezoekje aan de Lindenhof?? Ik zet vandaag een link op mijn weblog.
  groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Johanna,

  Ik zou graag de agenda winnen, als werkende moeder, huisvrouw, kreatief mens, baasje van Charlie, Zoe en Djeemie, houdt van winkelen, quiltwinkeltjes bezoeken, familiemens enz enz.. Ben ik en agenda nodig om al mijn afspraken en uitjestijd te plannen.Ik wil niets missen en wil graag iedereen te vriend houden.
  Ik plaats en link op mijn website!

  Groetjes Zus (Anita) van Jet en Zus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n mooie agenda, wie wil die nou niet winnen.
  Voor afspraken super handig, als naslagboekje ook later heel bruikbaar. Zo in het jaar schrijf ik nog wel eens eea. op. Mensen die ik ontmoet, geboortes, leuke ideeën, mooie plekjes, tuinweetjes e.d.
  Dus heel welkom. Dus: Ik doe graag mee met je give away.
  Word a la minuut volger van je blog en plaats een link.
  Groetjes, Thea R.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. piep

  leuke agenda zeg....zo mooi die kleurtjes

  De agenda is mijn goexe vriend, en een stukje geheugen....ik ben namelijk,nogal vergeetachtig, dus is het heel belangrijk alle afspraken en zeker de lapjesafspraken zoals bee, tentoonstllingen, workshops in te schrijven

  Veel succes aan alle mededingers en bedankt voor deze mooie give away

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. met vier kids die nooit tegelijk thuis zijn/komen en een b&b met 5 kamers, een huis in aanbouw met alle afspraken vandien; een agenda is mijn alles en behoedt mij voor vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige give away!
  ....waarom ik deze agenda nodig heb?....als ik eerlijk ben heb ik al een (school)agenda, zo'n saaie met alleen maar datums....en deze Eline's huis agenda is zooooo mooooi!!! Dit is een agenda die je in het zicht kan leggen om elke dag van te genieten...en helpt dit vergiet(ikke dus) ook nog eens alles te onthouden!
  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn agenda is mijn bijbel :-) Als verpleegkundige met wisseldiensten, een "co-ouderschap" over mijn hond Bailey en een druk sociaal leven is een agenda onmisbaar voor mij. Daarom kies ik elk jaar een mooie... waar ik het hele jaar blij van word! Misschien dit jaar een gratis agenda van Eline...?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het leuk om "de tijd" letterlijk voor me op papier te zien, het geeft me het gevoel dat ik baas ben over mijn eigen uren.
  Daarnaast kan ik me bij het doorbladeren van de agenda alvast verheugen op wat komen gaat of terugdenken aan mooie momenten die geweest zijn. Een agenda is naast de noodzakelijkheid voor het vastleggen van afspraken voor mij ook een dagboek.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi cadeau geeft u weg!
  Mijn agenda ligt altijd op het kastje in de kamer, klaar voor gebruik. En dan zou het natuurlijk heel leuk zijn als het zo'n mooie agenda is, een jaar lang maar liefst!
  Groetjes, Ellie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tja, ik heb een agenda nodig voor mijn werk. Ik ben docent aan een middelbare school. Tot nu toe gebruikte ik één agenda en schreef daar ook mijn privé-afspraken in. Maar ik merk, dat dit niet handig is.
  Mijn privé-afspraken komen in de verdrukking. Bovendien wil ik ook graag die van de rest van het gezin er in schrijven, zodat ik een totaal overzicht heb. En dan ook nog de beurzen-handwerkdagen-shows-etc. er in schrijven. Zodat ik alles daar misschien omheen kan plannen.
  En wat is er dan leuker dat die creatieve dingen in zo'n geweldige creatieve agenda te schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Johanna, wat een prachtige agenda geef je weg. Ik houd van 'kijkagenda's'. Naast alle belangrijke data is mijn agenda ook een notitieboek. Musea, winkels, aantekeningen van handwerkjes; alles komt erin. Ik heb een paar jaar een digitale agenda gebruikt, maar ik mis het overzicht in een blik en mooie afbeeldingen of tips. Ik heb geen blog, maar zou graag mee willen doen met de give-away. Groet, Dientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nou ja....het is de agenda die ik op mijn lijstje heb staan om aan te gaan schaffen! Ik heb een agenda nodig voor mijn werk, maar ook voor privé. We zijn een samengesteld gezin met de nodige omgangsregelingen en hebben een goede planning nodig, dus echt zonder agenda kan ik niet. Daarnaast moet een agenda voor mij ook een inspiratie zijn en wil ik toch wel een beetje blij worden wanneer ik mijn agenda open doe. Eline doet dat met mij als ik haar mooie dingen zie! Ik zal een link op mijn blog plaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige agenda. Ik zou hem heel graag willen winnen. Ik woon in Noorwegen en zou het heerlijk vinden om mijn noorse afspraken in zo'n mooie nederlandse agenda te kunnen noteren. Zal gauw een link maken op mijn pagina.
  Groetjes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Graag doe ik mee met deze give away!
  Omdat een digitale agenda niet handig vind, gebruik ik een papieren agenda waar ik afspraken, werkafspraken en een deel van de afspraken van mijn jongens in vermeld. En dan maar hopen dat ik niets vergeet en er alsnog een dubbele afspraak gemaakt wordt. De boeken en ideetjes van Eline zijn erg inspirerend, wat zal deze agenda dan wel niet zijn?
  Ik zal een link op mijn weblog zetten.
  Fijne zondag en warme groet, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe ook graag mee aan deze give away! En ik zou hem graag willen gebruiken om alle leuke haak-afspraken en evenementen in te noteren! Ik ga gelijk een link plaatsen naar mijn haakblog! www.lusjeenzo.blogspot.com
  Groetjes Reginne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Johanna, wanneer je een bepaalde leeftijd bereikt, moet je de dingen voor jezelf opschrijven, anders vergeet je ze (het beroemde korte geheugen) en wanneer je dingen vergeet, doe je misschien veel mensen verdriet. Daarom wil ik graag meedoen met je give away. Ik heb geen blog hoor.
  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik doe echt heel graag mee aan deze give away en waarom heb ik hem nodig. Vooral omdat hij van Eline is, haar boeken zijn geweldig en haar agenda ook. Maar natuurlijk ook om al mijn afspraken in te zetten en die van de kinderen, de haakworkshops die ik geef en de verschillende haakopdrachten die af moeten. Ga snel een linkje op mijn blog zetten (biene-bien.blogspot.nl)
  Groetjes Gerbiene

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldige agenda! Helemaal geschikt voor zo'n freubel als ik. Door mijn huis slingeren altijd kantjes, bandjes en stofjes. Tot groot verdriet van mijn echtgenoot.
  Wij hebben de neiging om allebei afspraken te maken met vrienden en familie zonder elkaar te raadplegen. Meestal hebben we dan dubbele afspraken en dan moeten we weer afzeggen. Niet leuk! We hebben een kalender maar die hangt niet in de woonkamer. Deze agenda kan ik op het bureau leggen, zodat we onze afspraken beiden kunnen raadplegen en bovendien ziet het het ook nog eens mooi uit.

  Groet,
  Mrs Busy

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik doe graag mee met de verloting, waarom ik hem nodig heb? Ik denk altijd dat ik mijn afgspraken (en die van mijn kids) wel kan onthouden en dat ging tot voor kort ook altijd goed, maar de laatste tijd zegt mijn geheugen te vaak doe het zelf maar.... Dus wordt een agenda zeer noodzakelijk en deze is wel errug leuk :-)
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een super give-away! Nou deze wil ik wel heel graag winnen! Ik heb een druk leven, werk 4 dagen als communicatiemedewerker,daarnaast heb ik twee blogs: wien-art paper en wien-art fabrics. Heb samen met mijn man 2 kids. Deze hebben hun sporten en feestjes. En dan nog alle andere zaken die voorbij komen zoals tandarts, kapper etc. Voor mij is het noodzakelijk om alles in een agenda op te schrijven want het is te veel om te onthouden. Het opschrijven van al die afspraken is natuurlijk veel leuker in zo'n inspirerende agenda!

  Groetjes van Corine en een fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk!!! Ik doe ook mee. Uhm waarom ik graag die agenda wil of waarom ik hem nodig heb.... Nou eigenlijk heb ik al sinds jaren niet een agenda en probeer ik alles te onthouden... soms vergeet ik wel eens iets (lees regelmatig) en om anderen een plezier te doen zou ik z'n mooie agenda best wel willen. :-)

  groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Je kan last krijgen van boktor in je huis, insecten die zich nestelen in het hout van je huis, om het dan te vernielen. de oplossing ? : boktor gassen

  BeantwoordenVerwijderen