woensdag 29 augustus 2012

NIEUWSBRIEF......

Zojuist hebben we de nieuwsbrief verstuurd naar een heleboel mensen. Mocht je de nieuwsbrief niet krijgen dan hieronder de laatste nieuwsbrief. Misschien tot ziens!

Donderdag 30 augustus t/m zaterdag 1 september van 10.00 - 16.00 uur OPEN HUISDAGEN OP DE LINDEHOF


alle tijdschriften van Jeanne d `Arc van dit jaar € 5.00 per stuk (normaal prijs € 9.95)

speciale aanbieding quiltstoffen voor de helft van de prijs

Tildastoffen - bij aankoop van 4 lapjes (35 x 50 cm.) 1 lapje naar keuze GRATIS

koopjeshoek met kortingen tot wel 50 %

de laatste zomertricotstoffen nu € 2.50 per meter

koffie/thee/sapje met iets lekkers staat klaar

Verder zijn er weer nieuwe uitwerkingen van workshopmogelijkheden. Mocht u vragen hebben over workshops of mogelijkheden, schroom niet en kom eens een kijkje nemen. Zo zijn er bijv. de miniworkshops in combinatie met een BOERENKOFFIEVISITE. Dit is een `soort van` High tea maar dan op z`n Lindehofs en een kleine workshop waarbij je bijv. een speldekussen op een bloempot maakt, een taartje van stof of een houten doosje in vintage style pimpt.

 

Vanaf 6 september start de cursus PATCHWORK VOOR BEGINNERS. Er is nog een plekje. Wie mee wil doen is uiteraard van harte welkom.

Woensdagochtend 5 september begint de eerste BEE weer naar de vakantie. Deze gezellige ochtend is een enorme stimulans om te werken aan eigen (quilt)projecten, kennis uit te wisselen en op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van quilten en handwerken. De ochtend begint om 9.30 uur tot 11.30 uur en de kosten bedragen € 5.00 per keer. Het is géén les, ieder werkt voor zich aan een eigen werkstuk. Wel graag opgeven van te voren zodat ik ongeveer weet wie er komen. Opgave is per keer (iedere 1e woensdagochtend van de maand).

Bent u benieuwd wat er de komende maanden zoals te beleven valt op de Lindehof bekijk dan eens de AGENDA.
 
Groetjes, Johanna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten