woensdag 1 februari 2012

SPOTTY HEN....

Hoewel het op dit moment flink koud is buiten en bij ons op de boerderij de koude wind behoorlijk om het huis waait, denk ik vast aan het voorjaar en ben begonnen met een kippequiltje. Ik zag em ooit al eens ergens op een blog en een tijdje geleden kwam ik het pakket tegen bij een quiltgroothandel. Ik heb het pakket meegenomen en ben er dus nu aan begonnen. Het is de bedoeling dat het rond pasen af is. 't Is niet zo'n groot project maar wel allemaal appliceerwerk. En dat is voor mij nou niet het leukste handwerken wat er is. Maar vooruit, je wilt wat en dan moet je niet zeuren. Alles is geknipt....


De kip is er inmiddels opgeappliceerd.....En dit moet het dan worden:
Maar zover ben ik dus nog niet, we gaan echter vrolijk verder.


Groeten van Johanna
4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er leuk uit en je bent al best wel ver, hoor! Pasen moet haalbaar zijn :))))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf proberen te reageren Johanna...het lukt vaak niet als ik terug lees...maar wat een leuk quiltje is dit toch...en dat haal je zeker met Pasen.....je bent al zo ver...heel mooi al....groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo!
  Wat creatief ben jij zeg! Ik zag je webwinkeltje met stoffen en daar zag ik dat je ook een blog hebt, dus direct even gekeken!
  Wat leuke stoffen heb je in de webwinkel, vooral dat naturel linnen (moet nog nwe gordijnen naaien dus misschien bestel ik het wel via jou).
  Ga je zeker volgen, groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen