maandag 8 september 2014

OPEN DAGEN(slot) en vervolg BOM.....

We hebben 2 fijne OPENHUISdagen achter de rug. Het liep lekker door of het was druk en er was veel belangstelling voor de quiltactiviteiten voor het komende najaar/winter. We hebben alle cursussen met beschrijving en foto op ons blog gezet, rechts de quiltactiviteiten, links de workshops. Wil je meer weten of heb je belangstelling neem dan gerust contact op.

Op de valreep, net voor de OPENHUISdagen kwamen de patronen binnen van de nieuwe BOM. (Zie enkele posten terug). Daar was ik uiteraard erg blij mee, kon ik toch in ieder geval wat laten zien. Maar dankzij Greetje is het ook nog gelukt om het eerste blok in elkaar te zetten en van het nodige applicatiewerk te voorzien. De stoom kwam er vrijdagmorgen nog vanaf, maar 't was klaar.

We gaan de pakketten klaarmaken voor degene die zich hebben aangemeld. Mocht je nog mee willen doen dan kan dat, ik heb nog een paar pakketten.


Begin volgend jaar hopen we weer OPENHUISdagen te organiseren. Dan uiteraard gericht op het voorjaar. We hebben er weer helemaal zin in.

Groetjes, Johanna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten