dinsdag 2 september 2014

Open dagen 5 en 6 september....


Het is al weer bijna zover, a.s. vrijdag en zaterdag 5 en 6 september, hopen we onze OPEN HUISDAGEN  op de Lindehof in Zalk te organiseren.! Dit doen we met leuke aanbiedingen, er is koffie, thee en lekkers, houden we een verloting met mooie prijzen en maakt u kans om een miniworkshop met boerenkoffievisite te winnen.

De boerderijwinkel is tijdens de zomervakantie flink gereorganiseerd en we zijn heel blij het resultaat.

Zo hebben we nu o.a. een gezellige koffie/thee hoek waar je in alle rust kunt genieten van een lekker bakje koffie of thee met wat lekkers en is er flink geschoven met kasten en tafels waardoor het geheel nu heel overzichtelijk is geworden.

Tijdens de open dagen kunt u kennismaken met de nieuwe cursussen die gegeven gaan worden op het gebied van quilten. De cursusleidsters zijn aanwezig en laten u graag kennismaken met allerlei moois en mogelijkheden.

Er is o.a. tijdens beide dagen een demonstratie ‘quilten op de latten ‘. Een handige manier van doorrijgen van de verschillende lagen van de quilt. Geen gehannes meer op de grond, gewoon lekker aan tafel.

Ook interessant zijn de voorgesneden pakketjes stof van Moda. Werkt lekker snel en er zijn heel veel mogelijkheden. We leggen u graag de voordelen uit van het werken met deze pre-cuts. Tijdens de open dagen geven we leuke kortingen op alle pre-cuts van Moda. Verder hebben we een hele stapel met rollen stof die afgeprijsd zijn naar € 5.00 per meter.

Voor de ingewijden in quiltland is het misschien aardig om te weten dat we starten met een speciale bee (quiltbijeenkomst) voor iedereen die bezig is met de Farmers Wife quilt. Iedere 3e zaterdagochtend van de maand komen we bij elkaar van 9.30 - 11.30 uur.

Naast het quilten mogen we ons nog steeds verheugen over alle workshops die we mogen verzorgen op het gebied van home deco. Vrijgezellenfeestjes, vrouwenverenigingen, familiedagen, teamuitjes, we doen het met veel plezier. Bent u op zoek naar een locatie en/of activiteit, informeert u dan eens naar de mogelijkheden. Ook voor degenen die zelf thuis aan de slag willen hebben we van alles op voorraad. Op dit moment is het werken met sjablonen helemaal hip. Er zijn dan ook erg leuke dingen mee te maken. Speciaal voor deze dagen hebben we een mooie aanbieding gemaakt van sjablonen en hobbykrijtverf.  Voor degenen die graag een workshop willen volgen op dit gebied hebben we hiervoor een avond gepland. We gaan dan aan de slag met een drieluik. Het is ook alvast leuk om deze te maken met het oog op de decembermaand. De workshopavond is donderdag 9 oktober om 19.00 uur.

We hopen u te mogen ontmoeten op één van onze Open huis dagen van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is Roobroeksweg 2, 8276 AX Zalk. Tel.nr. 038-3636233 of www.lindehof.com
 
Groetjes Johanna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten