dinsdag 3 mei 2016

Koningsdag 2016

Afgelopen week vierden we Koningsdag. De winkel was die dag gesloten. Een dagje vrij dus voor mij.
Ik wilde eigenlijk wel naar Zwolle, dat ligt wel zo dichtbij, maar de weersvoorspellingen waren niet al te best zodat we thuis gebleven zijn. Met een heerlijke oranje tompouce genoten we mee vanachter de buis. Met af en toe een bekende in de lens volgden we zo de ochtend in Zwolle.
's Middags hebben we een autopuzzeltocht gereden, uitgezet door de Ellerijders uit Elburg.
Het was een beetje een thuiswedstrijd. Al puzzelend kwamen we door Oosterwolde, toerden we langs ons huis richting het dorp Zalk en gingen via de dijk bij Zalk naar het Noordeinde en weer richting Elburg.


Het was al met al een puzzeltocht waarbij je goed moest opletten, liever gezegd, we hadden het hartstikke druk met alle opdrachten. Maar we hebben er van genoten, het was goed te doen, het weer viel reuze mee en de organisatie was prima.
Deze week blijven we nog even in rood-wit-blauwe sferen.
Daarvoor hoef ik niet zo ver van huis, beter gezegd, ik verkeer bijna dagelijks in rood-wit-blauwe sferen met de welbekende stoffen van Westfalen in collectie en een 'rood-wit-blauw' welkom bij de deur.


Morgen zijn we weer een dagje geopend. Er is de maandelijkse quilt bee op de eerste woensdag van de maand. Wie over Kampen komt moet helaas omrijden over Zwolle. De Kamperstraatweg ligt op de schop. Je kunt er echt niet langs. Dit duurt tot en met 8 mei. Daarna is er nog een poosje, wisselend, maar 1 rijstrook beschikbaar. Dit allemaal vanwege de aanleg van het Reevediep bij Kampen.


Donderdag is het Hemelvaartsdag en bevrijdingsdag. Dan zijn we ook een dagje gesloten. Vrijdag en zaterdag zijn we wel weer open.


Groetjes, Johanna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten