donderdag 27 oktober 2011

WINDERIG LICHT....

Leuk om te maken en niet moeilijk, een windlicht. Ik vind windlicht maar een raar woord voor een glazen vaas. Hoewel vaas.....dat is dan soms ook wel weer wat groot. Hoe dan ook, kom gezellig naar onze boerderijwinkel waar we vanaf volgende week in 'wintersferen' zijn en maak deze leuke unieke woondecoratie gewoon zelf.


Groetjes, Johanna

Ps. hier vind je meer info over workshopmogelijkheden.

dinsdag 25 oktober 2011

VAN HERST NAAR WINTER....

Langzaam aan knutselen we richting kerst en winter. Komende tijd hoop ik regelmatig uitwerkingen te laten zien van hobby- en stof materialen uit de winkel, aangevuld met lekkernijen.
Als eerste een foto met daarop een mooie krans voor de kerst. Op donderdagavond 15 december is het mogelijk om deze krans op de Lindehof te maken. Meer info daarover vind je in de webwinkel.


De krans wordt gemaakt o.l.v. Henny Roessink en ik hoop iedereen van koffie/thee met lekkers te voorzien. We sluiten af met een hapje en een drankje. We hopen op een gezellige avond.Groetjes en wie weet tot ziens, Johanna

donderdag 13 oktober 2011

POMPOENEN....


Bij de herfst horen pompoenen. Samen met dahlia,s, verkleurend blad, bessen e.d. geven ze een heerlijk najaarsgevoel. In huis kan ik er jammer genoeg nooit ze veel mee. Totdat ik afgelopen tijd op een aantal blogs stoffen pompoenen tegenkwam. En daar kan ik dan wel weer wat mee. Ik ben aan de slag gegaan met linnen, vulsel, kantjes en bandjes, et voila.....herfst op de Lindehof.


Voor de foto heb ik ze buiten neer gelegd. Maar daarna zijn ze weer haar binnen verhuisd. Daar zijn ze tenslotte voor gemaakt.Groetjes, Johanna


woensdag 5 oktober 2011

CREATIEVE ZATERDAG...Na een rustpauze op het blog gaan we weer vrolijk verder. Weer helemaal bijgekomen van de open dag en alle workshops daarna, nu op na de CREATIEVE ZATERDAG, as. zaterdag 8 oktober. Naast de workshops die die dag gegeven worden, is de winkel ook geopend en krijg je een aantrekkelijke korting op de Tilda en Eline materialen uit de winkel. Ook ben ik bezig met een soort van thematafel waar allerlei 'herfstige' ideetjes zijn uitgewerkt. Het beloofd een gezellige dag te worden. Lijkt het je leuk om eens te komen kijken, schroom dan niet. Kijken kost niets:). De dag begint om 11.00 uur en we gaan door tot ongeveer 16.00 uur.


Groetjes, Johanna