dinsdag 2 november 2010

The Amish..............
Al heel lang, sinds een vakantie in Amerika, heb ik grote bewondering en grote belangstelling voor deze mensen. Hun manier van leven, hun eenvoud, hun manier van werken, ja wat eigelijk niet, alles vind ik interessant. Hoe dat komt? Geen idee. Misschien wel door mijn interesses in quilten, koken en bakken, het wonen op een boerderij..............


De laatste jaren zijn er enorm veel boeken (lees: romans) geschreven over the Amish. Ik denk dat deze verhalen best geromantiseerd zijn. En toch blijven deze mensen mij boeien.
Binnenkort (donderdag 4 november) wordt er in Wezep (Gelderland) een thema avond gehouden over the Amish, LEVEN IN HET LAND VAN THE AMISH. En ik hoop van de partij te zijn............... met quilts(niet te koop............en eigengebakken lekkernijen bij de koffie...................en een boekenverkoop.Ook nieuwsgierig? Iedereen is van harte welkom op donderdagavond 4 november as. in verenigingsgebouw De Schakel, Oranjeboomlaan, Wezep. Om 19.30 uur staat de koffie/thee klaar. De avond begint om 19.45 uur. Wie weet tot ziens!

Groetjes, Johanna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten