maandag 27 september 2010

Het is er...........

De stofjes, kantjes en stempels, paperblocks en uiteraard het boek waar ik het in de vorige post over had, zijn gearriveerd.

Ze zijn hier te koop.

Het ziet er allemaal heel erg leuk uit. Helaas nog even geen tijd om wat te maken, maar ik hoop toch dat ik binnenkort kan beginnen. Ook voor kinderen staan er hele leuke ideetjes in. Mijn dochter ziet het in ieder geval wel zitten om iets te gaan maken ;). En samen is nog gezelliger....... Laat de herfst maar komen, wij vermaken ons binnen wel.

Groetjes, Johanna

donderdag 23 september 2010

LEUK NIEUWS.........

Binnenkort komt er wel een heel erg leuk nieuw boekje op de markt, genaamd Eline's Huis. Een boekje met heel veel leuke ideetjes met stof, kantjes en bandjes, papier, stempels, noem maar op. Ik heb alles bestelt voor de winkel en kijk er erg naar uit. Om alvast een indruk te geven een paar sfeer foto's:

<
Groetjes, Johanna

vrijdag 17 september 2010

NIET TE WEERSTAAN.........

Vorige week op de beurs zag ik bij de stand van DMC zulke mooie dingen dat ik het één en ander aangeschaft heb voor m'n boerderijwinkel. Het voldoet allemaal aan m'n 'strenge':) toelatingseis, nl. of een landelijke (lees: boeren) uitstraling en/of een nostalgische uitstraling.
Om te beginnen onderstaande rode aída stof. Mooi om daar een winters tafereeltje op te borduren of sneeuwvlokjes. Of de bandjes met de stof verwerken.....
 

En dan die letterlapjes, 't is toch te mooi om te laten liggen

 

Vervolgens de 'boeren'letterlapjes in m'n favoriete kleuren rood en blauw.........

 

En dan deze 'snoepjes'. Ze hebben een slabbetje om waar je iets op kan borduren bijv. de naam.........

 
Posted by Picasa


Ik zou er wel direct mee aan de slag willen, maar jah, ik heb nog meer projecten in de maak.

Groetjes, Johanna

woensdag 15 september 2010

LANGE LIJSJES.........Het jaar rond maak ik heel veel pakketjes en kado's klaar. Voor verjaardagen, als relatiegeschenk, voor een afscheid, kerstpakketten, nou jah...bedenk het maar.
Op de foto zie je m'n Lange Lijsjes. Elegante, slanke dames die u helpen in de huishouding. Netjes ingepakt, om weg gegeven te worden als bedankje. Waar ze naar toe gaan.....? Ze gaan ons land verlaten, om een verre reis te maken.......

Groetjes, Johanna

vrijdag 3 september 2010

OPEN DAG 11 SEPTEMBER 2010

Op zaterdag 11 september as. organiseren wij weer onze jaarlijkse open dag. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het wordt een dag met veel creativiteit en gezelligheid. Zo kunt u nieuwe voorbeelden bekijken van workshops voor het komende najaar- en winterseizoen. Er zijn leuke voorbeelden gemaakt ter inspiratie. Er zijn ook materialen te koop, zodat u thuis op eigen houtje aan de slag kunt. Verder zijn er quilt- en scrapdemonstraties. Ook zijn er diverse lekkernijen te koop. Denk hierbij aan boerenadvocaat, diverse bak- en cakemixen, sapjes, jam en chocolaatjes. Lekker voor uzelf, maar ook een leuk kado om weg te geven. De koffie en thee zullen verzorgd worden door Theeschenkerij Boerengoed. Uiteraard zal zij er iets lekkers bij serveren. De boerin van `t Uitslag gaat creatief kokkerellen met o.a. maïs. Zij maakt heerlijke chutney`s. Atelier Coralie laat met haar creaties de mogelijkheden van machinaal borduren zien. Evenals het (ver)maken van een hoed. Dhr. Bakker is aanwezig en laat u kennis maken met de kunst van het korven vlechten. En altijd al eens meer willen weten over de techniek van glas-in-lood? Dhr. Rozeboom kan u ‘glashelder’ vertellen hoe het moet. Bij de kraam van ijsboerderij Yscowd is een lekker ijsje verkrijgbaar, maar ook een stuk echte boerenkaas. En kinderen kunnen gezellig knutselen in de knutselhoek. Wie een kijkje op de boerderij wil nemen is uiteraard van harte welkom. Er is dus voor iedereen wat te beleven. Om de inwendige mens niet te vergeten, worden er lekkere pannenkoeken gebakken of u kunt genieten van een geurig kopje soep. Koperensemble Allegro uit Zalk zorgt `s ochtends en `s middags voor muzikale opluistering. De open dag duurt van 10.00 - 16.00 uur. Toegang en parkeren is gratis.