maandag 15 februari 2016

Workshops voorjaar/zomer

Onlangs heb ik op de website de komende workshops van het voorjaar en zomer geplaatst.
Je kunt ze lezen, downloaden en natuurlijk zou ik het leuk vinden om je eens een keer te zien. Zo eerlijk ben ik ook wel ;-).  Omdat we op de Lindehof verschillende dingen combineren zoals quilten, home decoraties maken, workshops verzorgen en arrangementen aanbieden, ziet de agenda er ook zo divers uit. Juist deze combinatie van mogelijkheden maakt ons uniek. Soms ook lastig, want waar sta je nou, ga je voor quilten, of voor knutselen, of voor de workshops, of voor de arrangementen......Maar ik kan geen keus maken. Vind alles gewoon te leuk. En zolang ik dit allemaal nog rond kan breien, al dan niet met hulp (waardeer ik zeer) ga ik door.

                                                    Foto van internet
Deze week beginnen de eerste workshops van de agenda.
We starten met de workshop waarbij we aan de slag gaan met betonpasta. Met dit geweldige spul tover je je oude pot, kruik, schaal of wat dan ook maar, in een mum van tijd om in een stoere, landelijk woondecoratie. Ik heb van alles uitgeprobeerd als ondergrond en kom tot de conclusie dat de betonpasta op bijna alles hecht. (Bijna....niet op rubber.) Maar er blijven genoeg dingen over waarop je het wel gebruiken. Ook fijn is dat het zowel voor binnen als buiten is te gebruiken. Voor de workshop van deze week maken we er ook nog een mooi arrangement op met takken en andere voorjaarsdecoratie. Ik heb er helemaal zin in.
 

Als er voldoende aanmeldingen zijn voor de beginnerscursus voor patchwork en quilten dan gaan we daar vanaf volgende week mee starten.
 
 Fijne dag, Johanna