dinsdag 17 februari 2015

Nieuwbrief met korting op de rode stoffen...

WELKOM OP DE LINDEHOF


Beste allemaal,

Afgelopen week kwamen er weer allerlei leuke en naar ik hoop, interessante dingen op mijn pad waar ik jullie graag deelgenoot van wil maken.

Om te beginnen zijn er nieuwe workshops: een breiworkshop en een groenworkshop.

De breiworkshop, waarbij we gaan patchworkbreien, bestaat uit 2 zaterdagmiddagen (14 maart en 11 april van 13.30 - 15.30 uur en is niet moeilijk. Wel vinden we het fijn als je al een beetje kunt breien. Dat scheelt een hoop ;-).  De kosten bedragen € 25.00. Dit is voor 2 middagen en hierbij inbegrepen zijn ook de materiaalkosten tot € 5.00. Graag zelf breipennen met knop mee brengen nr. 2.5 of 3 en een haaknaald nr. 1.5. Hieronder een foto waar een voorbeeld op staat afgebeeld. De voorbeelden zijn ook in de winkel te bekijken. Wat de wol betreft hebben we mooie sokkenwol wat heel erg geschikt is voor deze techniek, maar er komt ook prachtig stone-washed garen binnen van Scheepjes. Is iets dikker, maar geeft zóóóó'n mooi effect.

De groenworkshop op donderdagavond 12 maart wordt weer verzorgd door Ingrid van Jade-styling. Met kerst werd er al een prachtige, stoere krans gemaakt en ook nu heeft Ingrid weer wat leuks in petto. We beginnen om 20.00 uur.Meer informatie of opgave graag per mail lindehof@hetnet.nl Deze week kwamen er leuke woondecoratiespullen binnen. Eén en ander is in de webwinkel geplaats en kun je hier bekijken.

Voor de knutselaar hebben we leuke spullen binnengekregen voor het voorjaar. Kom gerust een kijkje nemen in de winkel.

As. zaterdagochtend is er weer de Farmerswife bee. De winkel is geopend. Ook al doe je niet mee aan de bee, welkom!

Volgende week is het voorjaarsvakantie,we zijn geopend op de normale tijden d.w.z. donderdag en vrijdag van 9.00 - 16.00 uur.

Er wordt leuk gereageerd op onze kortingsakties. En daarom ook bij deze nieuwsbrief weer een kortingscode. Ditmaal voor de rode stoffen. Vul bij de bestelling code ROOD in. De 25 % korting wordt dan automatisch verrekend en is geldig tot 23 februari.  Denken jullie ook aan het kadootje wat je gratis mee kunt bestellen? De korting geldt ook in de winkel.

Het duurt nog even, maar misschien al wel vast iets om rekening mee te houden. Van 22 tot en met 25 april is er een quilttentoonstelling in Wezep. Meer info staat op de website als je op de foto klikt.

Veel plezier met rondkijken.

Hartelijke groet van de Lindehof.

donderdag 5 februari 2015

In de aanbieding...

 

 

Het servies van at home with Marieke vandaag weer aangevuld in de winkel en op de website. Reden voor ons om u daarvan mee te laten profiteren en ontvang daarom 25 % korting op je bestelling.
Voer bij je bestelling wel de kortingscode in. Deze is: marieke
De aktie geldt tot zaterdagavond 7 februari. Wil je zaterdag komen, wij zijn geopend.
Kijk snel op de website wat wij in ons assortiment hebben.

Hartelijke groet, Johanna

dinsdag 3 februari 2015

Nieuws.......03-02-2015

De maand januari zit er al weer op. De tijd gaat steeds sneller lijkt het wel. Afgelopen maand zijn we op stap geweest om nieuwe spullen te bekijken, in te kopen of te bestellen. De eerste cursus is inmiddels gestart en er volgen er nog meer.
Om te beginnen start er bij voldoende opgave een beginnerscursus. Meer info hierover vindt u hier. Dan is er as. zaterdag een workshop ragquilt maken. Heel leuk om te doen en....ook niet onbelangrijk, snel resutltaat. Deze cursus is ook te boeken als dagworkshop. Meer info hierover vindt u hier. Hieronder een klein ragquiltje van Tildastoffen, maar je kunt deze quilts net zo groot maken als je zelf wilt. Het ragquiltje is gemaakt van een charmpack (bundeltje van 42 voorgesneden lapjes uit de Tildacollectie). Erg handig, je kan gelijk achter je naaimachine kruipen en beginnen. We hebben behalve deze charmpack ook nog diverse andere charmpacks in ons assortiment en die zijn nu in de aanbieding tot en met 9 februari.
Nieuw in de webwinkel zijn de portemonnee- en tas beugels.

In de vorige nieuwsbrief stond het ook al, maar vanaf 16 januari j.l. kunt u een gratis kadootje mee bestellen. U vindt meer informatie bij de klantenservice . U moet deze artikelen wel zelf in uw winkelmandje laden voordat u op de bestelknop drukt. Als de bestelling eenmaal geplaatst is, gaat dit niet meer en wordt de bestelling verwerkt zoals ingevoerd. Ook als u van plan bent te komen kunt u vast een bestelling plaatsen en maakt u kans op een cadeautje.
Verder zijn we bezig om de workshops opnieuw in te delen. We gaan de workshops per tijdsduur indelen. Bij het uitwerken van de nieuwe workshops hebben we echt geprobeerd om een werkstuk af te krijgen in 1.5 uur, 3uur of 6 uur. Daarnaast is er een meerdaagse workshop. Er staat al het één en ander op de website, maar er komt de komende tijd nog meer.
Morgenochtend (1e woensdag v/d maand) is er weer de quiltbee en is de winkel daarnaast geopend. En as. zaterdag is de winkel ook geopend. U bent van harte welkom.
Veel plezier met het rondkijken.


Vriendelijke groet, Johanna