woensdag 31 oktober 2012

Langzaamaan wordt het winter.....

 
Langzaamaan wordt het winter op de Lindehof. De kachel snort weer lekker, er wordt volop gehobbyed en de meeste voorbeelden voor de workshops zijn klaar. Hieronder één van de mogelijkheden, een gezellig winterhuis. Wel even doorverven en plakken, maar...... dan heb je ook wat;). Lijkt het je leuk om iets te maken voor de kerst of winterperiode? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Wordt vervolgd.....
 
Groetjes, Johanna

dinsdag 9 oktober 2012

OUDER EN KIND WORKSHOP....

Voor de ouder en kind workshop die we hopen te organiseren op zaterdagmiddag 20 oktober, hebben we weer wat voorbeelden gemaakt. Hieronder wat inspiratie voor de kinderen. Er is voldoende hulp om de kinderen te helpen om een leuke creatie te maken.
een 3D memobord
een ponystal
een fotolijst
 
Meer info over deze ouder en kind workshop vind je hier.
 
Groetjes, Johanna

vrijdag 5 oktober 2012

POST.....

Regelmatig krijg ik allerlei moois te zien van klanten die in de winkel of via de webwinkel wat gekocht hebben. En met name op het hobbygebied verbaas ik me telkens weer wat er allemaal gemaakt wordt en wat mensen allemaal bedenken. Onlang kreeg ik van een klant een paar mooie foto's met heel verschillende creaties die ik graag (met toestemming van de maakster) met jullie wil delen.
een stoel bekleed met vrolijke bloemetjesstof met bijpassende kussens
 
een vrolijke quilt en kussens

en nog meer kussens........
 

 Als er mensen zijn die ook op de creatieve toer met spullen uit onze winkel aan de slag zijn gegaan en het leuk vinden om dit te delen met anderen via het WWW. dan houd ik me aanbevolen voor wat foto's.

Groetjes, Johanna

maandag 1 oktober 2012

UITSLAG GIVE AWAY........

Vandaag is het 1 oktober.....de uitslag van de give away.
Leuk dat er zo positief op gereageerd is. Ook leuk om weer kennis te maken met nieuwe blogs. Verassend om dan te lezen wie er zoal op je blog meelezen.
Maar nu over tot de orde van de dag. M.b.v. mijn dochter die uit de reacties 2 lootjes heeft getrokken zijn de volgende personen winnaar van deze mooie agenda:

Debbie Spoelstra van het blog Handwerk & Zo
                                 en
Bien van het blog Biene Bien

Willen jullie contact met mij opnemen voor meer gegevens? Dan worden de agenda's zo snel mogelijk opgestuurd.

Groetjes, Johanna