woensdag 29 augustus 2012

NIEUWSBRIEF......

Zojuist hebben we de nieuwsbrief verstuurd naar een heleboel mensen. Mocht je de nieuwsbrief niet krijgen dan hieronder de laatste nieuwsbrief. Misschien tot ziens!

Donderdag 30 augustus t/m zaterdag 1 september van 10.00 - 16.00 uur OPEN HUISDAGEN OP DE LINDEHOF


alle tijdschriften van Jeanne d `Arc van dit jaar € 5.00 per stuk (normaal prijs € 9.95)

speciale aanbieding quiltstoffen voor de helft van de prijs

Tildastoffen - bij aankoop van 4 lapjes (35 x 50 cm.) 1 lapje naar keuze GRATIS

koopjeshoek met kortingen tot wel 50 %

de laatste zomertricotstoffen nu € 2.50 per meter

koffie/thee/sapje met iets lekkers staat klaar

Verder zijn er weer nieuwe uitwerkingen van workshopmogelijkheden. Mocht u vragen hebben over workshops of mogelijkheden, schroom niet en kom eens een kijkje nemen. Zo zijn er bijv. de miniworkshops in combinatie met een BOERENKOFFIEVISITE. Dit is een `soort van` High tea maar dan op z`n Lindehofs en een kleine workshop waarbij je bijv. een speldekussen op een bloempot maakt, een taartje van stof of een houten doosje in vintage style pimpt.

 

Vanaf 6 september start de cursus PATCHWORK VOOR BEGINNERS. Er is nog een plekje. Wie mee wil doen is uiteraard van harte welkom.

Woensdagochtend 5 september begint de eerste BEE weer naar de vakantie. Deze gezellige ochtend is een enorme stimulans om te werken aan eigen (quilt)projecten, kennis uit te wisselen en op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van quilten en handwerken. De ochtend begint om 9.30 uur tot 11.30 uur en de kosten bedragen € 5.00 per keer. Het is géén les, ieder werkt voor zich aan een eigen werkstuk. Wel graag opgeven van te voren zodat ik ongeveer weet wie er komen. Opgave is per keer (iedere 1e woensdagochtend van de maand).

Bent u benieuwd wat er de komende maanden zoals te beleven valt op de Lindehof bekijk dan eens de AGENDA.
 
Groetjes, Johanna

donderdag 23 augustus 2012

IN DE KRANT....

In de Veluweland deze week een artikel over onze boerderijwinkel en de 'streekproducten' die je bij ons kunt maken....:)
 
Groetjes, Johanna

maandag 13 augustus 2012

Nog een bericht

Zo blog ik tijden niet, dan weer 2 berichten op één dag. Nu ik vakantie heb en dus wat meer tijd, heb ik voor mezelf eens wat gemaakt. Deze tas stond al tijden op m'n lijstje en nu istie dan eindelijk af.


Het patroon komt uit dit boek:


de stof is van Tilda en de hengsels zijn van de lindehof ;)

Groetjes, JohannaJOEPIE...........

Binnenkort komen er spullen van Acufactum binnen. Helemaal leuk.

stofjes....

kantjes en bandjes, ook borduurband


en een paar geweldige boeken

Groetjes, Johanna


woensdag 8 augustus 2012

Facebook...

Na lang twijfelen heb ik het toch gedaan. Me aanmelden bij facebook. Of het een 'feest' wordt weet ik niet. Het bloggen schiet er ook nog wel eens bij in door drukte. Maar goed. Vanaf gisteren is het een feit.  Wie een kijkje wil nemen is welkom op deze link
Op dit moment is het wat rustiger en daar profiteer ik dan maar van. Heb het één en ander voor me zelf gemaakt en ben ook bezig met wat nieuwe workshopvoorbeelden. Hieronder het resultaat.

Een echte, functionele naaidoos. Ik geef toe dat een beetje handigheid goed van pas komt, maar er zijn best veel handige mensen. Na iedere workshop verbazen mensen zich weer over hun eigen kwaliteiten. Mooi toch?

Groetjes, Johanna