dinsdag 24 april 2012

NIEUWE WORKSHOP EN JEANNE D 'ARC...

Wat hebben die 2 nu met elkaar te maken zul je je misschien afvragen. Wel, al een tijdje ben ik van plan om het workshop aanbod uit te breiden met een WORKSHOP SIERADEN MAKEN. Vanaf juni is het zover en gaan we van start met het geven van deze workshop.
Nu hebben jullie misschien wel eens gelezen op mijn blog dat ik het erg leuk vind om mijn workshop voorbeelden uit te werken in de stijl van Jeanne d 'Arc. Dat kan niet altijd, er zijn ook andere mooi uitwerkingen te maken, maar toch. Nu is het zo dat er in het magazine van Jeanne d 'Arc regelmatig creatieve uitwerkingen staan die op één of andere manier ook in ons atelier te maken zijn, met een workshop, of de materialen worden te koop aangeboden bij ons.
En toen kwam er vanochtend weer een zending met nieuwe JDL( Jeanne d 'Arc) magazines van mei bij ons binnen. Met daarin uitgelicht......jawel SIERADEN MAKEN. Hoe is dit nu weer mogelijk, dacht ik.
Maar goed , om van een lang verhaal, een kort verhaal te maken: we gaan dit vieren. Wie in de maand mei een workshop SIERADEN MAKEN bij ons boekt, ontvangt een magazine (naar keuze) van JDL gratis en krijgt 10 % korting op de workshop. Het enige wat je hoeft te doen is een groepje van min. 6 mensen bij elkaar te verzamelen en in mei deze workshop boeken. Je hoeft de workshop niet in mei te doen, dit mag ook later in het jaar. De prijs van de workshop varieert van E 15.00 - +/- E 25.00 p.p. en is incl. materialen en koffie/thee met wat lekkers.
In de winkel zijn dan voorbeelden van wat je kunt maken.

 (foto komt uit het JDL magazine van de maand mei)

Groetjes en wie weet tot ziens, Johanna

maandag 16 april 2012

VOORJAAR....


Ook hier was het afgelopen week zover. De koeien mochten na een lange winterperiode weer naar buiten. De dames gingen onder luid geloei en met rare sprongen de wei verkennen. En dat is en blijft een leuk gezicht.




Ook in de andere 'schuur' is het voorjaar. We hebben weer wat nieuwe voorjaarsdecoraties gemaakt ter inspiratie die je zelf kan maken of bij ons tijdens een workshop bijv. De materialen zijn ook los te koop.
Bloemen van stof of gehaakt, vrolijke vogeltjes, net uit het ei gekropen, vogels op een tak maar dan als kapstok en een lief lammetje. Het lammetje hangt bij ons als welkom aan de deur, maar is natuurlijk ook leuk aan de muur in de kinderkamer of als zelfgemaakt kraamkado.

Groetjes, Johanna

donderdag 12 april 2012

HOLLANDSE STOFJESCLUB...



Meedoen met de Hollandse stofjesclub? Meld je dan aan via deze link:http://www.lindehofboerderijwinkel.nl/c-1267741/hollandse-stoffenclub/ .

Op de foto de stofjes van de maand april.


Groetjes, Johanna