donderdag 17 november 2011

QUILTEN

Met enige regelmaat krabbel ik hier wat neer over workshops. Nu denken jullie misschien dat dat het enigste is wat mij bezighoudt, maar er is veel meer leuks. Met name op handwerkgebied vind ik veel dingen leuk. Zo ben ik fan van breien, haken, borduren, naaien (ben zelfs coupeuse ja,ja) en quilten. En in deze post wil ik even verder gaan met dat quilten. In de boerderijwinkel verkoop ik al een hele tijd een uitgebreide collectie Hollandse folklore stoffen (voor de kenners, van Westfalen), mooie tijdloze modestofjes, veel stofjes van Tilda en.... nu komt het........ vanaf januari gaan we starten met de verkoop van quiltstoffen. Nu zijn er verschriiiiiikelijk veel quiltstoffen. Om mijzelf daarom enigzins te beschermen voor het inkopen van veel te veel, zal de collectie voornamelijk gaan bestaan uit stoffen in mooie oude kleuren. Ik ga de collectie langzaamaan opbouwen, iedere maand hoop ik weer wat nieuwe stofjes erbij te hebben.

Waar ik in het nieuwe jaar ook mee hoop te beginnen is een BOM project. Niet gevaarlijk, wel verslavend. Voor de mensen die denken: wat gaat er nu weer gebeuren daar achter in Zalk, BOM staat voor Block Of the Month oftewel Blok van de Maand. Op de website staat precies wat het inhoud. En dat is dan voor mij weer het mooie aan quilten. Het verhaal erbij. Voor degenen die zich hebben opgegeven is het misschien handig om te weten dat ik zelf ook mee quilt. Dus mocht je er niet uitkomen neem dan contact op. En ....er zijn nog een paar plaatsjes vrij, dus wil je mee doen dan ben je van harte welkom. Tot slot nog een foto erbij van de BOM:Leuk dat je er was, Johanna

donderdag 10 november 2011

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN WORKSHOPS


handige kaarthouder
originele kadotasjes


(kerst)ballen voor binnen of buiten

Helaas gaat het bloggen niet vlekkeloos:( Dan kan ik weer geen foto's plaatsen, dan zijn de foto's verdwenen, dan kan ik weer niet doorlinken, iedere keer is er weer wat. Ik ben d'r wel een beetje zat van...... Maar goed, er zijn eigenlijk zoveel leuke dingen te melden (helaas ontbreekt het mij aan de tijd om wat meer op m'n blog te zetten), dat ik toch nog maar door ga.

Leuk dat je er was, Johanna