dinsdag 13 september 2011

TERUGBLIK OPEN DAG

Tijden leef je er naar toe, bent er druk mee en dan is het zomaar weer voorbij die open dag. We kunnen terugkijken op een geslaagde open dag. Bij deze wil ik iedereen bedanken die heeft meegeholpen inclusief de mensen die met een kraam op ons erf stonden. Zonder hulp had ik het allemaal niet gered. Ook alle mensen die een kijkje kwamen nemen heel erg bedankt. Want zeg nou zelf, wat is een open dag zonder bezoekers. Ik heb wel foto's, maar ben altijd een beetje terughouden met foto's waar mensen opstaan. Niet iedereen wil tenslotte het 'www' op.
Inmiddels ben ik al weer bezig met de voorbereidingen van de volgende happening, nl. de creatieve zaterdag op 8 oktober as. Het beloofd een gezellige dag te worden, je kunt een workshop volgen, we hebben leuke aanbiedingen en de winkel is die dag extra geopend van 11.00 - 16.00 uur. We hebben er zin in.
Ook leuk zijn de workshops bloemschikken op 20 en 29 september as. Samen met Henny Roessink van Henny's bloemery gaan we een mooi hefstcreatie maken, een 'wollig' geheel :)
Je kunt je voor deze workshop nog opgeven.
We blijven doorgaan......

Fijne dag, Johanna