dinsdag 30 augustus 2011

WORKSHOPS NAJAAR 2011In het voor- en najaar worden er ook een aantal extra workshops georganiseerd. Lijkt het je leuk om mee te doen met één van de onderstaande workshops, geef je dan op. Het liefst per mail.
DINSDAG 20 EN DONDERDAG 29 SEPTEMBER WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN. O.l.v. Hennie Roessink maakt u een mooie herfst pot op in ‘wollige herfsttinten. Kosten E 25.00 incl. alle materialen en koffie/thee met wat lekkers. We beginnen om 19.30 uur.
· ZATERDAG 8 OKTOBER ÇREATIEVE ZATERDAG. Kijk op onze website voor diverse voorbeelden en prijzen. Van harte welkom tussen 11.00 – 16.00 uur. Deze zaterdag is de winkel ook geopend.
· ZATERDAG 5 NOVEMBER ‘(KERST)KAARTEN MAKEN o.l.v. Greetje van Raalten. We beginnen om 13.00 uur tot +/- 16.00 uur. Deze middag is de winkel ook geopend. Kosten E 10.00. Dit is incl. alle materialen en koffie/ thee met wat lekkers.

CURSUS PATCHWORK VOOR BEGINNERS.
Cursus van 4 lessen (met uitloop mogelijkheid naar 6 lessen) waarin u 4 blokken maakt waarin elke keer een andere techniek aan bod komt. Met deze 4 blokken kunt u een mooie sampler maken, een echte quiltdeken dus, die u in de wintermaanden heerlijk over uw voeten kunt leggen. De kosten bedragen E 60.00 voor 4 ochtenden. Dit is excl. Materialen maar incl. koffie/thee met iets lekkers.
De cursus start op woensdagochtend 28 september, 12 en 26 oktober, 9 november (en evt. 23 november en 7 december) en begint om 10.00 uur tot 12.00 uur.
De cursus wordt gegeven door Jolanda Schultze en Johanna van der Linde
Groetjes en misschien tot ziens op één van de workshops, Johanna
donderdag 25 augustus 2011

LEUKE AANBIEDING......
Ikzelf ben helemaal fan van Eline en Tilda. Binnenkort komt van beide een nieuw boek/leaflet uit. I.v.m. onze open dag op zaterdag 10 september en de creatieve zaterdag op 8 oktober as. daarom nu tijdelijk beide boeken voor een leuke prijs! Graag had ik beide boeken al op de open dag gehad willen hebben, maar het boek Eline wordt pas begin oktober uitgegeven. Je kunt al wel vast beide boeken bestellen (http://www.lindehofboerderijwinkel.nl/a-19334935/boeken/aanbieding-eline-en-tilda ). Als de boeken binnen zijn, worden ze zo snel mogelijk opgestuurd. De prijs is incl. verzendkosten.


Fijn weekend, Johanna

woensdag 24 augustus 2011

In de webwinkel heb ik een rubriek NIEUWS aangemaakt. Hier kun je op volgen wat er zoal binnenkomt. Om dat nou steeds op m'm blog te schrijven.....vind het leuker om creaties te 'showen'.

dinsdag 16 augustus 2011

EEN OPGERUIMDE WINKEL.....

Een paar blogjes terug schreef ik over de puinhoop die ik zelf had aangericht. Gelukkig is dat weer achter de rug en is er weer tijd voor leukere dingen. Hier even een paar foto's van hoe 't nu geworden is.


De klosjes weer in de winkel gezet, stonden warempel achter de toonbank i.v.m. ruimtegebrek...

De hobbyspullen nu overzichtelijk in de kast....
De bandjes keurig opgerold voor zolang het duurt...En de andere hoekjes?? Die laat ik een volgende keer weer eens zien.


Leuk dat je even een kijkje kwam nemen en tot de volgende keer.
maandag 15 augustus 2011

PROGRAMMA VOOR ONZE OPEN DAG....


OPEN DAG OP DE LINDEHOF
ZATERDAG 10 SEPTEMBER 2011 VAN 10.00 – 16.00 UUR

Gezellige dag op en rond onze boerderijwinkel m.m.v.
Atelier en theeschenkerij Boerengoed - koffie/thee met wat lekkers
Hoedenatelier en borduurstudio Coralie - hoeden en machinaal borduurwerk
IJsboerderij IJscowd - boerenkaas en streekproducten
Hennie`s Bloemery - groendecoraties en workshops
Atelier het Haantje - Russisch borduurwerk
Uit Aletta`s tijd - brocante
"t Uitslag - koken uit de moestuin en meer...
Tweede hands boeken van bekende schrijvers `uit m`n jeugdjaren` zoals W. G. van der Hulst
Demonstratie `Breien met de breivork`, ook verkoop van materialen

Gratis toegang, gratis parkeren


Iedereen is van harte welkom!

Groetjes, Johanna

donderdag 11 augustus 2011

WAT EEN PUINHOOP.........

Na een fijne vakantie ben ik deze week eens flink aan de slag gegaan in de winkel. Al een hele tijd ergerde ik mij aan de puinhoop in de hobbyhoek in de winkel. Alles stond en lag door elkaar, ik kon zelf de spullen soms niet terug vinden. Ook de stoffen lagen her en der door de winkel. Tijd voor een flinke opruiming dus. Afgelopen maandag de heleboel overhoop gehaald, gesorteerd en weer opgeruimd. Op dit moment is het weer redelijk opgeruimd, d.w.z., de klanten kunnen weer normaal rondlopen zonder de benen te breken. Tussen de bedrijven door ruim ik kleine rommeltjes op, snij stofjes en doe bestellingen voor nieuwe artikelen. De lege ruimte moet tenslotte wel weer opgevuld worden :). Manlief timmerde een nieuwe kast in elkaar waar ik straks weer nieuwe stoffen in kan plaatsen.


Afgelopen week heb ik de 'bakkast' weer aangevuld met lekkere cakemixen. Ook de kaarten zijn weer aangevuld. Mooie fotokaarten, nu netjes gesorteerd in een kaartenstandaard waarmee een klant mij verraste. De eerste winterstoffen zijn ook al binnen en eerlijk gezegd krijg ik zo zin om wat te gaan maken. Maar eerst alle rommel opruimen want anders........dan weet ik het wel!

Tot de volgende keer, Johanna