woensdag 29 juni 2011

NIEUW SERVIES.......




Onlangs op de beurs kwam ik wel een heel leuk servies tegen. Het past prima in onze boerderijwinkel. Vrolijke kleurtjes en netjes geprijsd. Voor dit seizoen kocht ik bekers, bordjes, schaaltjes en mooie bussen in. In augustus komt de nieuwe najaarscatalogus uit waar ik uiteraard ook erg benieuwd naar ben.



Fijne dag, Johanna



Posted by Picasa

woensdag 22 juni 2011

WELKOM....


Al een aantal jaren speel ik met veel plezier mee bij het het koperensemble Allegro.
Alle leden zijn of waren lid van een muziekvereniging. Op een ontspannen manier komen we zo'n 1x per 14 dagen bij elkaar om muziek te maken. Ons reportoire bestaant uit geestelijke liederen en bekende melodieen die lekker in het gehoor liggen. Af en toe treden we ergens op, zo ook op 28 juni as. op de molen van Zalk.
Wie het leuk vindt om te luisteren en om de molen te bekijken is van harte welkom!
Er staan stoelen klaar en in de pauze is er koffie te verkrijgen.


Posted by Picasa






Fijne dag, Johanna

maandag 20 juni 2011

SERVIES.....

Het heeft eventjes geduurd, maar het serviesgoed van At home with Marieke is weer aardig aangevuld. Het servies blijft populair, sommige onderdelen zijn ook bij de leverancier al weer uitverkocht. Ik kocht het destijds in omdat ik bijpassende stoffen verkoop. De bloemetjes op het servies zijn nl. een 'kopie' van de stof Fries roosje, een overbekende ouderwetse slopenbont soort. Veel ouderen herkennen dit motief nog omdat zij vroeger een sloop of laken hadden die gemaakt was van deze stof. De stof wordt hier nog steeds voor gebruikt, ik maak er o.a. ook slopen van, maar er wordt ook mee gequilt, kleding van gemaakt, of gebruikt voor decoratie van bijv. een kinderkamer.
Fijne dag, Johanna
















zaterdag 18 juni 2011

OPEN DAG....


Hoewel het nog eventjes duurt, zijn de voorbereidingen voor onze open dag al weer in volle gang.
Zaterdag 10 september van 10.00 - 16.00 uur is iedereen weer van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de Lindehof.
Binnenkort meer info over de open dag.

Fijne dag, Johanna
Posted by Picasa

woensdag 8 juni 2011

Eindelijk......

Eindelijk weer eens een bericht van onze kant.

Nee, er is niets met ons aan de hand en ondertussen hebben we vanalles en nog wat ondernomen.

Om te beginnen werd de kamer 'gerenoveerd'. We wonen nu z'on 12 jaar op de boerderij en ik kan je verzekeren dat er behoorlijk wordt geleefd in ons huis. Het werd dus hoog tijd dat er orde op zaken werd gesteld. Nou heb ik helemaal geen hekel aan dat soort klussen, dus ik heb me heerlijk kunnen uitleven al schoot het niet zo snel op als ik wel zou willen. Maar goed, aan alles komt een eind, ook aan deze klus. We zijn helemaal tevreden met het resultaat en erg blij dat het 'kamperen' in eigen huis weer afgelopen is.

Ondertussen gingen de winkelactiviteiten gewoon door, maakten we kleding van onze nieuwe modestofjes (erg verleidelijk allemaal), bestelden we de nieuwe collectie wintermodestoffen, zijn we druk bezig met het tekenen van patronen voor de nieuwe wintercollectie, bereiden we onze open dag op 10 september as. voor, bezochten we beurzen voor allerlei leuke hebbedingetjes, zijn we bezig met het nieuwe workshopprogramma voor de winter en maakten we zelf gezellige woondecoraties.

Geen tijd voor verveling dus en als je mij nu zou vragen wat ik het leukste vind, zou ik niet eens een antwoord kunnen geven. Ik vind het allemaal even leuk. En dat geeft ook de energie om weer verder te gaan want soms.....soms is het best wel veel!


Leuk dat je er was en tot de volgende keer.



Groetjes, Johanna