vrijdag 25 februari 2011

NIEUWE WORKSHOPS


De nieuwe workshops staan op onze website. Neem eens een kijkje en lijkt het je leuk om creatief aan de slag te gaan, geef je dan op voor de CREATIEVE ZATERDAGEN op 5 en 26 maart as.

Fijne dag en wie weet tot ziens op een workshop!

Johanna

maandag 14 februari 2011

VAN ALLES EN NOG WAT


zelfmaakpakketjes om je eigen stofknopen te maken, zoooooo simpelstoer band...brei- en haakkatoen van Durable...


borduur- en haakgaren.....ik haakte er ooit de kantjes aan m'n vitrage ermee, 109 puntjes, ieder puntje een half uur....
decoratieve kiltspelden...mooie kantjes en bandjes...


houten letters...
Vorige week maandag ben ik naar de creatieve vakbeurs geweest. Dat is altijd weer leuk. Spannend ook wat je dan weer tegenkomt. Er is vanalles en nog wat binnengekomen om weer lekker mee aan de slag te gaan. Ik ben begonnen met het haakkatoen. Dit heb ik nog niet eerder verkocht maar aangestoken door de haakpatroontjes in het boek van Eline, heb ik nu wat leuke kleurtjes ingekocht. Binenkort een uitwerking hiervan op m'n blog.Fijne dag! Johanna

donderdag 3 februari 2011

LADEKASTJE EN NIEUWE STOFFEN

De eerste maand van het jaar zit er inmiddels al weer op. Vond ik de maand januari vroeger wel eens somber en lang duren, dan is dat gevoel nu wel over. Sjonge wat gaat die tijd snel. Afgelopen maand ben ik zeker al 3 keer naar de hobbygroothandel geweest om weer (nieuwe) spullen op te halen, waaronder dit leuke ladenkastje. Het kastje is bewerkt met een kleur uit de nieuwe verflijn van Fleur, een fijne verf met een krijtachtige uitstraling in mooie kleuren. Ik hoop er binnenkort nog eens een post aan te wijden. Het kastje is verder beplakt met het papier van Eline.Bovenop zijn houten klosjes bevestigd en wat leuke kaartjes en bedels.Aan de zijkant een paspop om het geheel in stijl te houden. De materialen (m.u.v. de bedels voorlopig) zijn te koop in de winkel. En Greetje, bedankt voor het uitwerken van dit hele leuke kastje.


Verder kwamen van de week de eerste zomer modestoffen binnen. Als coupeuse jeukten mijn vingers al een tijdje om een bepaald assortiment modestoffen te gaan verkopen. Ik heb gekozen voor fijne draagbare (tricot) stoffen in mooie basistinten voor een leuke prijs (E8.95 p.m.). Op de foto zie je bovenop een zwarte stof, dat is stretchkant wat heerlijk draagbaar is. Mooi voor o.a. een rok met witte tricot als voering waardoor het rozenpatroon van kant heel mooi uitkomt tegen het wit van het tricot. Binnenkort nog meer stoffen.
Bedankt voor het kijken, Johanna


Posted by Picasa