dinsdag 31 augustus 2010

OP DE THEE (KOFFIE)
Gezellig dat je (weer) een kijkje komt nemen. Voor deze keer heb ik maar eens voor gebak bij de thee gezorgd. Zoek een lekker stukje uit en geniet ervan. Hoewel ik absoluut geen hekel heb aan bakken en het opeten van de baksels nog beter vindt, heb ik het maken van deze taartjes uitbesteed aan deze bakker. Zij verdient zeker een gouden taartje. Ik heb het gebak ooit eens gezien in een scrapmagazine. Het is gemaakt met het geweldige papier van Tilda.


Eet smakelijk!

Groetjes, Johanna

donderdag 26 augustus 2010

NIEUWE CURSUS


Eindelijk dan de foto van het leuke boeren quiltje die gemaakt wordt tijdens de cursus mini sampler maken. Het is een cursus van 6 lessen en wordt gegeven op de donderdagmiddag om de 14 dagen. De data zijn als volgt: 16 setember, 30 september, 14 oktober, 21 oktober, 4 november en 18 november. Onder leiding van een zeer ervaren quiltster (klik) beginnen we om 13.30 uur tot +/- 15.30 uur. De kosten bedragen E 75.00 voor 6 lessen. Dit is excl. materiaal en incl. koffie of thee met wat lekkers. Je mag bij ons de stof kopen, in dat geval krijg je 10 % korting op je stofaankopen, maar je mag ook stofjes in je eigen favoriete kleur meenemen.

Groetjes,
Johanna

woensdag 25 augustus 2010

UITJE.....

Afgelopen maandag een uitje gemaakt naar de beurs. Ik vind dat altijd weer spannend. Wat en wie zal je aantreffen, wat is er weer van leuks op de markt...............

Hoewel ik in de boerderijwinkel met name stofjes en lapjes verkoop, vind ik het leuk om het geheel aan te kleden met leuke hebbedingetjes. En die waren er volop zodat ik weer van alles in kon kopen. De voorraad in de winkel wordt dus de komende tijd weer regelmatig aangevuld. Helemaal leuk........Groetjes, Johanna

vrijdag 20 augustus 2010

SERVIES BESCHILDEREN.........

Nieuwe workshop

Tijdens de vakantie periode heb ik me heerlijk kunnen uitleven in het bedenken en uitproberen van nieuwe workshops. Eén ervan is servies beschilderen. Dat leek me al zolang zo leuk om te doen. Trouwens, alles wat met schilderen te maken heeft, vind ik leuk. Ook ons huis opschilderen is geen straf voor mij.


Servies beschilderen lijkt moeilijker dan het is. Kom het gewoon eens ervaren en geef je eens op met een clubje vriendinnen, (schoon)zussen, buurvrouwen enz. voor deze gezellige workshop.


Posted by Picasa

woensdag 18 augustus 2010

Weer aan het werk......

Echt op vakantie zijn we niet geweest. Dat doen we wel eens, maar dit jaar slaan we denk ik over. We zijn ook niet van die vakantiegangers. Gewoon thuis zijn en de versnelling wat lager zetten is ook fijn. Af en toe een dagje uit en lekker wat aanrommelen, niet op de klok hoeven te kijken....dat is voor ons al een vakantiegevoel.
En hoewel de winkel gewoon open was, hebben we het daar toch ook wat rustiger gehad doordat we geen workshops hadden ingepland, of groepen die onze boerderij en winkel komen bezoeken.
We kunnen er dus weer tegenaan. En de voorbereidingen voor onze open dag op 11 september as. zijn in volle gang. Nieuwe workshops worden uitgedacht, op zoek naar gezellige hebbedingetjes, nieuwe stoffen inkopen, nou ja........bedenk het maar. De komende tijd is er weer genoeg te doen. Wie benieuwd is naar onze nieuwste aanwinsten kan een kijkje nemen in onze webwinkel.

maandag 2 augustus 2010

In the middle off.............niks!!

"Waarom bent u deze boerderijwinkel begonnen?". Deze vraag mag ik regelmatig beantwoorden. Iets minder vaak komt dan de volgende opmerking: "t is hier wel wat afgelegen.En jah............... dit is m'n uitzicht......................

of dit........................Niet echt een A1 locatie voor een winkel. Maar wel fijn om er te wonen.


En wat is afgelegen.......Met 5 autominuten zit ik op de snelweg A28 Zwolle - Amersfoort en met 10 autominuten op de snelweg A50 Zwolle - Arnhem. Ik ben dus zo een eind weg. In ruil daarvoor mag ik alle dagen genieten van de rust, ruimte en vrijheid. Van de geur van pas gemaaid gras, van het gure weer in de herfst (het kan hier enorm waaien) en je 's winters afvragen of je de enige bent die hier woont.


Toch hoop ik dat ik hier nog een hele tijd mag wonen en werken.Johanna